Teamcoaching

Teamcoach: Expert in DISC Profielen voor Teamontwikkeling

Bij R. Hammer Management & Advies specialiseer ik me als Teamcoach in het gebruik van DISC profielen om teams te versterken en te ontwikkelen. Mijn benadering is gericht op het verbeteren van communicatie, samenwerking en begrip binnen teams door middel van DISC-analyse.

1. DISC Profielen analyse: DISC profielen bieden diepgaand inzicht in de gedragsstijlen en voorkeuren van individuele teamleden. Als Teamcoach gebruik ik deze analyse om sterke punten, uitdagingen en communicatiestijlen binnen het team te identificeren. Dit helpt bij het opbouwen van een meer cohesief en effectief team.

2. Persoonlijke Ontwikkelingsplannen: Op basis van de DISC profielen ontwikkel ik persoonlijke ontwikkelingsplannen voor elk teamlid. Deze plannen zijn gericht op het benutten van hun unieke sterke punten en het verbeteren van gebieden waar ontwikkeling nodig is.

3. Verbetering van Teamdynamiek: Door het begrip van DISC profielen te integreren in teaminteracties, werk ik aan het verbeteren van de algehele teamdynamiek. Dit omvat het aanpakken van communicatiebarrières, het verbeteren van conflictbeheersing en het versterken van de teamgeest.

4. Training en Workshops: Ik bied interactieve trainingen en workshops aan waarin teamleden leren hoe ze DISC inzichten kunnen toepassen in hun dagelijkse interacties. Deze sessies zijn zowel leerzaam als leuk, en bevorderen een positieve teamcultuur.

5. Voortdurende ondersteuning en begeleiding: Als uw Teamcoach bied ik voortdurende ondersteuning en begeleiding om ervoor te zorgen dat de geleerde DISC principes effectief worden toegepast en dat het team blijft groeien en zich ontwikkelen.

Bij R. Hammer Management & Advies ben ik toegewijd aan het leveren van hoogwaardige teamcoaching diensten met een focus op DISC profielen. Neem contact op om te ontdekken hoe ik uw team kan helpen hun volledige potentieel te bereiken.

Voor de teamcoaching heb ik ook een apart concept ontwikkeld: Wijnontplooiing. Dit concept combineert het nuttige met ontspanning. Samen maken we de reis die een druif aflegt om van klein plantje uiteindelijk een heerlijke volle en fruitige wijn te worden. In samenwerking met Wijnhoeve de Heikant.